AMT 25mg 17.99129.49
Back to products
After-c Funpartylab
After-C Oorspronkelijke prijs was: €3.49.Huidige prijs is: €2.95.

EXXtreme Potentie Pillen

Anoniem verzonden

Oorspronkelijke prijs was: €19.99.Huidige prijs is: €14.99.

Categorie:

EXXtreme Power Capsules 5st. bij FunPartyLab: Voor Extra Kracht en Potentie

De EXXtreme Power Capsules, verkrijgbaar bij FunPartyLab , zijn ontworpen om je een boost te geven in kracht en potentie. Deze capsules bevatten een zorgvuldig samengestelde mix van plantaardige ingrediënten, speciaal geselecteerd om een stimulerend effect te hebben op je lustorgaan. Met de toevoeging van kardemom, beleef je seksuele activiteiten op een intensere en diepere manier. Deze capsules zijn perfect voor iedereen die zijn seksuele ervaring naar een hoger niveau wil tillen.

Inhoud en Formule

De verpakking bevat 5 capsules, elk gevuld met krachtige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd om een stimulerend en energiek effect te bevorderen. De EXXtreme Power Capsules zorgen niet alleen voor extra kracht, maar ook voor een intensere beleving tijdens intieme momenten. De combinatie van kruiden zoals guarana en kardemom staan bekend om hun stimulerende eigenschappen, die je libido verhogen en je energie op peil houden. Dit maakt deze capsules de ideale metgezel voor spannende en onvergetelijke nachten.

Ingrediënten van EXXtreme Power Capsules:

  • Kardemompoeder: Verhoogt de intensiteit van seksuele activiteiten en heeft een positief effect op je libido.
  • Haverstro-poeder: Bekend om zijn versterkende werking op het lichaam en geest, helpt haverstro om je langer actief en energiek te houden.
  • Guarana zaadpoeder (met cafeïne): Stimuleert je energie en uithoudingsvermogen, waardoor je langer en krachtiger kunt presteren.
  • Microkristallijne cellulose: Werkt als vulmiddel en zorgt voor een stabiele capsule-structuur.
  • Calciumcarbonaat: Draagt bij aan het behoud van gezonde spier- en zenuwfuncties.
  • Pyridoxinehydrochloride (vitamine B6): Ondersteunt de energieproductie en het metabolisme.
  • Maltodextrine: Geeft een snelle energieboost.
  • Cyanocobalamine (vitamine B12): Verhoogt je energieniveau en helpt vermoeidheid tegen te gaan.

Deze ingrediënten vormen samen een krachtige mix die ervoor zorgt dat je je zowel fysiek als mentaal beter voelt, klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Gebruik en Dosering van EXXtreme Power Capsules

De aanbevolen dosering van de EXXtreme Power Capsules is één capsule per dag, in te nemen met water. De effecten kunnen ongeveer 30 tot 60 minuten na inname merkbaar zijn, afhankelijk van je metabolisme en fysieke conditie. Het is belangrijk om de voorgeschreven dosering niet te overschrijden en minstens 24 uur te wachten voordat je een nieuwe capsule inneemt. FunPartyLab  adviseert om het product altijd te gebruiken in combinatie met een gezonde levensstijl en gevarieerde voeding voor optimale resultaten.

Waarschuwingen

De EXXtreme Power Capsules, verkrijgbaar bij FunPartyLab, zijn geen voorbehoedsmiddel en bevatten geen zaaddodende stoffen. Dit betekent dat je altijd extra maatregelen moet nemen als je jezelf of je partner wilt beschermen tegen ongewenste zwangerschappen of SOA’s. De capsules zijn wateroplosbaar en laten geen vlekken achter, wat ze gebruiksvriendelijk maakt in verschillende situaties.

Let op: Vermijd elk contact met de ogen tijdens het gebruik. Bij irritatie moet je direct stoppen met het gebruik. Als de irritatie aanhoudt, raadpleeg dan een arts of apotheker. Bewaar de capsules op een droge, koele plaats, buiten direct zonlicht en bereik van kinderen. Na openen dienen de capsules binnen drie maanden gebruikt te worden.

Dit product mag alleen verkocht worden aan personen van 18 jaar of ouder. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing of bijsluiter.

Product Specificaties

  • Inhoud: 5 capsules
  • Ingrediënten: Kardemompoeder, haverstropoeder, capsule (gelatine, kleurstoffen E171, E132), guarana zaadpoeder (met cafeïne), microkristallijne cellulose, calciumcarbonaat, pyridoxinehydrochloride, maltodextrine, cyanocobalamine
  • EAN: 4042342001693

Klantenbeoordelingen van EXXtreme Power Capsules bij FunPartyLab

⭐⭐⭐⭐⭐
Jeroen V.
“Deze capsules werken echt goed! Ik voelde me binnen een uur energieker en mijn partner merkte ook het verschil. Zeker een aanrader, en zoals altijd was de levering via FunPartyLab super snel.”

⭐⭐⭐⭐⭐
Sophie L.
“Mijn ervaring met EXXtreme Power Capsules is geweldig geweest. Het gaf me net dat extra zetje dat ik nodig had voor een lange nacht. Dankjewel, FunPartyLab!”

⭐⭐⭐⭐⭐
Rick M.
“Ik heb verschillende producten geprobeerd, maar deze capsules van FunPartyLab staan ver boven de rest. Geweldige boost, goede verpakking, en snelle levering.”

⭐⭐⭐⭐⭐
Anne S.
“Dit product heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik voelde me krachtig en vol energie. De samenwerking met mijn partner was geweldig en ik voelde me sterker dan ooit. Bedankt FunPartyLab!”

⭐⭐⭐⭐⭐
Max D.
“De EXXtreme Power Capsules hebben mijn prestaties zeker verbeterd. De effecten waren voelbaar binnen een uur en duurden de hele nacht. Topservice van FunPartyLab!”


De EXXtreme Power Capsules van FunPartyLab zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar extra kracht, potentie en een intensere seksuele ervaring. Met positieve reviews van tevreden klanten en de krachtige mix van natuurlijke ingrediënten, weet je zeker dat je een product in handen hebt dat je niet teleurstelt.

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Clear filters

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EXXtreme Potentie Pillen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

RELATED PRODUCTS