2MMC Poeder Kopen

8.992,599.00

Artikelnummer: 013 Categorie:

PRODUCTINFORMATIE 2MMC POEDER

Ben je op zoek naar een stimulerende research chemical voor jouw onderzoek thuis? Ontdek onze hoogwaardige 2MMC poeder, exclusief verkrijgbaar bij FunPartyLab.nl. Deze poedervorm is een uitstekende keuze voor onderzoekers die geïnteresseerd zijn in stimulerende middelen.

Vind jouw 2MMC poeder bij FunPartyLab.nl

Wat is 2MMC?

2MMC is een synthetische stimulant, nauw verwant aan amfetamine en cathinon, bekend om zijn opwekkende effecten. Deze stof heeft snel terrein gewonnen als research chemical, vergelijkbaar met verbindingen zoals 3-methylmethcathinone en 4-methylmethcathinone (mephedrone). Het wordt gezien als een alternatief voor 3MMC, 3CMC, Poes en Miauw.

Bij FunPartyLab.nl bieden wij naast 2MMC poeder ook 2MMC kristallen, capsules en pellets aan. Ons assortiment omvat tevens andere research chemicals zoals Pentedrone (NEP) en 3FMC.

CAS-nummer

Het CAS-nummer van 2MMC is 147-89-5. Dit nummer helpt ook bij de identificatie van de stof in verschillende databanken en wetenschappelijke literatuur.

De effecten van 2MMC

De effecten van 2MMC variëren per persoon, zoals bij veel synthetische cathinonen. Hoewel het niet dezelfde intense euforie geeft als sommige voorgangers, blijft het een krachtige stimulant met diverse eigenschappen. Mogelijke effecten zijn onder meer:

  • Een toename in energie en alertheid
  • Fysieke reacties zoals zweten en een verhoogde hartslag
  • Gevoelens van zelfvertrouwen, empathie, saamhorigheid en openheid

Omdat er nog maar weinig bekend is over deze stof, zijn de precieze effecten echter grotendeels onbekend.

Let op! Gebruik van 2MMC kan onvoorspelbare risico’s met zich meebrengen. Wees daarom voorzichtig bij het experimenteren met deze stof.

Snelle Levering bij FunPartyLab.nl

Bestellingen geplaatst voor 17:00 uur worden de volgende dag geleverd! Bij FunPartyLab.nl verzenden we snel en discreet via onze partner, PostNL. Betalen kan eenvoudig en veilig via Directbetaling, Bancontact, cryptocurrencies of handmatige overboeking. Bestellen kan via onze website, of bereik ons via WhatsApp of chat voor vragen. Grotere bestellingen? Neem contact op via info@funpartylab.nl.

Groothandelsbestellingen

Voor grote hoeveelheden 2MMC poeder, neem contact op via de chat voor aantrekkelijke tarieven. We kijken ernaar uit om je te helpen!

Effecten van 2MMC Poeder

  • Verhoogde euforie
  • Toename in energie en stimulatie
  • Verbeterde alertheid

Veiligheidsinformatie voor 2MMC Poeder

2MMC kan irritatie veroorzaken aan luchtwegen en ogen. Gooi research chemicals nooit in het milieu.

Aanbevelingen voor Veilig Gebruik van 2MMC Poeder

  • Bij contact met de ogen: Spoel minstens 10 tot 15 minuten voorzichtig met water. Verwijder contactlenzen indien van toepassing.
  • Bij contact met de huid: Spoel met water en zeep.
  • Bij inademing: Ga ook  direct naar frisse lucht en zorg voor een houding die de ademhaling vergemakkelijkt.

Houd de stof uit de buurt van hittebronnen. Bewaar in een droge omgeving op kamertemperatuur, in een geschikte verpakking en buiten het bereik van kinderen. Onder deze omstandigheden blijft 2MMC poeder tot 2 jaar stabiel.

Belangrijke Opmerking:

2MMC en andere research chemicals zijn uitsluitend bedoeld voor wetenschappelijke en onderzoeksdoeleinden en absoluut verboden voor menselijke consumptie. Verkoop aan personen onder 21 jaar is niet toegestaan. We benadrukken het belang van het naleven van deze richtlijnen om veiligheid en wettelijke naleving te waarborgen.

Klantenbeoordelingen 2MMC Poeder

⭐⭐⭐⭐⭐
Mark D.
“De 2MMC poeder van FunPartyLab.nl is fantastisch! De kwaliteit is uitstekend en perfect voor mijn onderzoek. De verzending was snel en discreet.”

⭐⭐⭐⭐⭐
Sophie K.
“Altijd tevreden met mijn bestellingen bij FunPartyLab. De 2MMC die ik heb ontvangen was van hoge kwaliteit en de klantenservice is zeer behulpzaam.”

⭐⭐⭐⭐⭐
Jason P.
“Het gebruik van 2MMC poeder in mijn experimenten heeft geleid tot interessante resultaten. FunPartyLab.nl heeft een geweldige selectie en de levering is altijd op tijd.”

Bestel 2MMC Poeder bij FunPartyLab.nl

Bij FunPartyLab.nl bieden we alleen de hoogste kwaliteit 2MMC aan, met snelle en discrete levering. Wij zijn er voor al jouw onderzoeksbehoeften!

 

Het CAS-nummer van 2MMC is 147-89-5.

5
1 review
1
0
0
0
0

1 beoordeling voor 2MMC Poeder Kopen

Clear filters
  1. alamin

    hi

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

RELATED PRODUCTS